nlc.hu
Sztárok
Sztárok állati ruhákban – fotóval

Sztárok állati ruhákban – fotóval

Az elmúlt idõszakban meglepõen elszaporodott a sztárok körében az állatmánia. Na nem arról van szó, hogy több kutyát vagy macskát tartanának.

Aki az állatokat szereti, rossz ember nem lehet, aki viszont a kígyókért és párducokért rajong, az már a bátrak közé tartozik. A sztárok is szeretik az állatokat, és nem csak az élőket. Előszeretettel hordják a ruhájukon a különböző párduc-, leopárd- vagy épp zebramintákat is. A test vonalát követő állatmintás kabátok, ruhák és nadrágok kiválóak, ha viselőjük feltűnő hatást kíván elérni.


Márpedig az exmodell Cindy Crawford, a partilány Paris Hilton és a zenész Steven Tyler elérte a kívánt hatást állatmintás ruhájával.








Cindy Crawford







Paris Hilton

 


 


 


 


 


 




 


 


 


 


 


Lassan örök visszatérőnek számít a tigris- és párducminta is, ezúttal apró, fekete lepkerátétekkel tűzdelték a kelmét, amelyek első látásra nem, tüzetesebb szemlélés után tűnnek csak fel. A sztárok az állatmintás csodákat bátran viselik. Vigyázz, a jó példa ragadós!








Steven Tyler

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top