Sztárok

Miért kerüli el Ágicát a szerelem?

A minap megjelent pletykák szerint Ági újra szerelemre talált, s júliusi öngyilkossági kísérlete után ma már kiegyensúlyozott életet él.

Úgy tűnik, Ágica az a típusú nő, aki mindig többet és mást kíván. Nemrég még úgy nyilatkozott, hogy végre megint boldog, de úgy tűnik, időközben átgondolta érzelmei erősségét, és a minap egy tévés beszélgetés alkalmával azt mondta, még nem érte el azt a boldogságot, amiről álmodozik.







Ahogy már hallottuk Ágicától, valóban van egy új kapcsolata Péter személyében. A férfiről azt tudni, hogy komoly üzletember, akit munkája és lakhelye Pécshez köt. Ági az új barátjával jól kijön, de mint kiderült, még nincs minden teljesen rendben. Egy zenei tévécsatorna kérdésére, miszerint szerelmes-e a férfiba, nagyon meglepő választ adott a Virítom! műsorvezetője: elcsukló hangon beismerte, hogy nem szerelmes.
Ágicának időre van szüksége; annyi csalódás után, 32 évesen ez már nem megy olyan könnyen. Öngyilkossági kísérletének tragédiáját követően Ágica, azt mondta, hogy ő csak a szerelmet és a boldogságot keresi. Ezek szerint még türelemmel várnia kell erre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top