nlc.hu
Sztárok
Ozzy harcban van a zsarukkal

Ozzy harcban van a zsarukkal

A veterán rocker, Ozzy Osbourne kiakadt egy amerikai rendõrségi akció miatt, ugyanis a nevében, de megkérdezése nélkül hirdettek meg egy partit, amin a környék körözött bûnözõit kívánták elkapni.

Az észak-dakotai Fargo seriffje több száz kisstílű bűnözőt hívott meg egy partira, pár nappal azelőtt, hogy Ozzy a környéken koncertezett volna. Amikor mintegy 30 személy megjelent a klubban, hogy találkozzon, és köszönthesse a rocksztárt, Ozzy helyett a várakozó rendőrök karjaiba futottak, akik azonnal lecsaptak rájuk, és letartóztatták őket.
A sikeres akció ellenére Ozzyt nem hatotta meg a buzgó seriff manővere.






„A seriffnek elnézést kellene kérnie, hogy felhasználta a nevem ezekhez a letartóztatásokhoz. Ez sértő rám és a közönségemre nézve, arról nem is beszélve, hogy megmutatta, milyen lusta is valójában, már ami a munkáját illeti” – nyilatkozta Ozzy felháborodva.
A seriff viszontválaszában jelezte, nem akartak tiszteletlenek lenni, és szerinte nem is voltak azok, csupán egy „kreatív bűnüldözési technikát” vetettek be a bujkálásban szintén igen kreatív törvénysértőkkel szemben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top