nlc.hu
Sztárok
Sztárok és a kivillanó keblek! – fotóval

Sztárok és a kivillanó keblek! – fotóval

Minden nõ álma, hogy melle tökéletes legyen. És azt meg is mutassa a világnak. Csakhogy van, amikor a sok több a kelleténél. Még a sztároknál is!

Ma már egyre nagyobb divat lett a különösen kihívó öltözködés, viszont a nők körében örök divat, hogy azzal szeretnék felhívni magukra a figyelmet, mennyi látszik a dekoltázsukból. Ez természetesen nagyon erotikus hatást kelthet, és sokat dobhat egy celeb népszerűségén is. Persze van hátulütője a dolognak, ha valaki nem figyel oda kellően, akkor a kíváncsi rajongók az illető keblére koncentrálnak, s nem a fellépésére. Vannak viszont szimplán rosszul sikerült helyzetek, amikor egy figyelmetlen pillanatban a lesifotós megörökít egy kellemetlen pillanatot.

Az Oscar-díjas színésznő, Halle Berry is megmutatta keblét az egész világnak, mélyen kivágott fekete-ezüst estélyije nem sokat hagy a képzelőerőnek. Persze Halle mentsége, hogy a pocakjában növekvő csemetéje miatt duzzad.









Az énekesnő, Jessica Simpson meglehetősen kivágott felsőrészt viselt a képen, aminek persze az a hátránya, hogy ha az illető nem figyel oda eléggé, melleiből többet mutathat meg, mint szeretne. Simpson kisasszonnyal is ez történt. Hiába a sok anyag.







Carmen Electra kivillanó dekoltázsa vélhetőleg senkit sem lep meg annyira, hiszen kevés olyan testrésze van a hírességnek, amelyet a világ még nem látott.








Ellentétben a fenti hölgyekkel, Jennifer Lopez büszke lehet keblei halmára, hiszen az énekesnő sokkal inkább lapos, mint dús keblű. J. Lo ruhája ügyesen kiemeli azt is, ami titkos.





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top