nlc.hu
Sztárok
Mégis dúl a szerelem Jolie-éknál? – fotóval

Mégis dúl a szerelem Jolie-éknál? – fotóval

Nem úgy tûnik, hogy gondok lennének a Jolie–Pitt-házasságban. A Beowulf címû film bemutatóján Bradnek sok kacagtató gondolata támadt felesége számára.

A minap kapták lencsevégre a fotósok Angelina Jolie-t párjával, Brad Pitt-tel, akik a szóbeszéd ellenére egyáltalán nem úgy tűntek, mintha szakítani akarnának.
Boldogan turbékoltak a fotósok kereszttüzében, Pitt többször bele is csókolt választottja nyakába, miközben a fülébe suttogott. A csontsovány színésznőről, aki egy városokat rettegésben tartó szörny anyját alakítja a filmben, nemrég elterjedt, hogy gyermeket vár.







A kaliforniai bemutatón azonban egy olyan elöl gombolódó kabátot hordott, amely alatt nem lehetett kivenni az esetlegesen gömbölyödő hasát. A filmet egyébként a Forrest Gump és a Polar Express rendezője, Robert Zemeckis jegyzi, aki előbbi munkájáért Oscar-díjat is kapott. A neves alkotóra való tekintettel vállalt szerepet az alkotásban Sir Anthony Hopkins is, ő a szörnnyel viaskodó Hrothgart alakítja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top