Sztárok

Torres Danit a Sztárfórumon kérdeztétek

„Szeretek fórumozni” – jegyezte meg Dani, mialatt a Sztárfórumon a ti kérdéseitekre válaszolt. És valóban a fiatal zenész minden kérdést komolyan vett és minden kérdésre igyekezett válaszolni.






A Sztárfórumon» Danit nem cak  a zenéről kérdeztétek


Torres Daninak nincsenek világmegváltó gondolatai és tervei. Amitt szeretne elérni, az annyi, hogy a köztudatba emelje a minőségi rockot, illetve ízelítőt adjon egyéb olyan underground stílusokról, mint a reggae a drum’n’bass vagy a latin rock. Danit kérdező fórumozók szerint ez sikerül is.


• Torres Danival készült interjút itt olvashatjátok»


 



 


 


 


A közismertségről

• „Szia Dani, remélem jó vagy. Egy csomó minden érdekelne. Szia Dani, remélem jó vagy. Egy csomó minden érdekelne. Van-e olyan az életedben, ami hiányzik a közismertté válásod előtti időből?…”

„Hiányozni nem hiányzik semmi, én ugyanúgy élem az életem, mint annak előtte, természetesen azért némiképp az “ismertség” befolyásol egy-két dologban. Mint minden embernek, nekem is vannak rossz pillanataim, ezekben természetesen egyedüllétre vágyom, ám ha ilyenkor is odajönnek hozzám, természetesen nem lehet mutatni a kedélyállapotomat. A Műsortól való időbeni távolodással arányosan csökkennek a negatív hangvételű találkozások, és inkább a pozitív visszacsatoláson van a hangsúly, ennek ellenére a hülyeség és a szűklátókörűség eléggé ki bír borítani, ha arról van szó…”

• „Helló Ember, ha lenne lehetőséged, hogy egy napra valaki másnak a bőrébe bújni, kivel cserélnél? És mit próbálnál ki, mit csinálnál ehelyett az illető helyett?…”

„Nem tudom, kinek a bőrébe bújnék, talán valami színészébe, de inkább maradok ott ahol vagyok, nem tetszene, hogy nem tudok lemenni egy liter tejért a közértbe…”

• „Úgy tudom,hogy te hiszel a reinkarnációban.Szerinted mi/ki lehettél előző életedben??Az emberek miben mások Ecuadorban mint itt…”

„Igen hiszek, de azt sajnos SAJNOS nem tudom megmondani, mi voltam, ha tudnám, valszeg könnyebb lenne a ma, nem?…”

A zenész világról

• „Biztos vagy benne, hogy rockzenész akarsz lenni, és rockot akarsz énekelni elsősorban?…”

“Tartozom annyival a Kisdaninak itt bennem, hogy igen, rockot játszom, mert megőrülök a torzított gitártól. és hogy mi mindent ki lehet hozni belőle. De természetesen nem felejtem el, hogy a latin ugyanúgy hozzám tartozik…”

• „Mit gondolsz, ha nincs a Mega, akkor is zenész lennél, vagy zenélésből élnél mára? Hogy indultál volna akkor neki ennek a pályának?…”

“Mindenképpen zenélnék, de az szinte tuti, hogy lenne egy főállásom is. Nagyon nehéz dolog ez, és nem is gondolnák az emberek, de rettentő sok küzdéssel jár, de élvezem, és mindent megteszek amire csak képes vagyok…”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top