Sztárok

A sztárok is fáznak – fotóval

Az idei õsz nagy slágere a sál. Különösen a hatalmas méretû lebernyegeket kedvelik a sztárok is. Amelyek lehetnek csíkosak, egyszínûek – mindenképpen trendi viselet, amely feldobja a legegyszerûbb öltözéket is.

A pasmina és a különféle színes kendők a 90-es években kezdték meg hódító útjukat, és váltak a sztárok kiegészítőivé. Leggyakrabban félbehajtva, a nyak köré tekerve, rojtos végét a hurkon átbújtatva viselik – alig akadt olyan színésznő, akit repülőtereken ne kaptak volna lencsevégre egy ilyen módon megkötött pasminával.







A sál szerencsére olyan ruhadarab, amelyet mindenféle alkalomkor és napszakban kiválóan lehet viselni. Sarah Jessica Parker csíkos gyapjúsáljának színe annyira elüt a kabátjáétól, hogy szinte tökéletesen passzol a két ruhadarab egymáshoz. Kylie Minogue rózsaszín kendője pontosan kiemeli viselőjének törékenységét, és Lindsay Lohan aranyszínű sálja pont azt a ledérséget hangsúlyozza, amire a kelme hivatott.












 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


A sál és a pasmina népszerűségének több oka is lehet – egyrészt sűrű, finom szövése miatt melegen is tart, de selyemtartalma révén könnyed, hűs viselet még nyáron is, szétterítve védi a felsőtestet az erős napsütéstől. Nem utolsósorban pedig szinte bármilyen színben kapható, így minden öltözékhez illik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top