Sztárok

Tényleg jó fej a Gilmore lány?

A sikeres sorozat, a Gilmore Girls, azaz a Szívek szállodája fõszereplõje, Lauren Graham elvállalta, hogy a Fiatal Frankenstein musical rendezvényén monológot ad elõ.

Lauren Graham is részt vett például a Young Frankenstein musical rendezvényén. A Szívek szállodájából ismert Lauren Graham természetesnek ható szépség. Kellemes a hangja, és vicceseket mond, és most nem csupán az előre megírt szövegekre, hanem kisugárzására és valóban sajátos humorára gondolunk. A lányához korban közel lévő anyukát is hitelesen adja, elhisszük neki, hogy valóban ennyire jó fej.







Lauren Graham nagyon sok sorozatban megcsillogtatta már tehetségét, bár leginkább mellékszerepekben tündökölt. A színházat sem vetette el, legfőképp drámákban és komédiákban szerepelt. Lauren a Jóbarátokból ismert Matthew Perryvel is járt, de elmondása szerint az olyan férfiakat találja igazán vonzónak, mint Jeff Bridges. Nagyon vicces és szókimondó az életben is, nem csak Lorelai Gilmore szerepében. Az újságok szerint gyors beszédéért, spontán humoráért és kék szeméért kapta meg a Szívek szállodájában Lorelai Gilmore szerepét.






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top