Sztárok

Gyõzike nem csak show-man?

Gáspár Gyõzõt senkinek sem kell bemutatni, hiszen szinte minden média kiemelten foglalkozik vele. Az ország Gyõzikéje most valami teljesen új arcát mutatja be.

Győzike egy jelenség. Ciki vagy sem, ott van a te mindennapjaidban is. Zenei pályafutása a Romantic együttessel kezdődött, és az évek során sikert sikerre halmoztak, meghatározó szereplői voltak a hazai könnyűzenének. Íme számokban az elmúlt 7 év történése: közel 2000 fellépés, 4 arany-, 4 platina-, 1 gyémántalbum, Jakab-líra díj (2003), New York-i és londoni telt házas turnék. Egy ilyen sikerszériát követően a legtöbb művészből már hiányzik a bizonyítási vágy, azonban Győzőt nem ilyen fából faragták. Még mindig ég benne a tűz, úgy érzi, van még mit mutatni a közönségnek, tele van ötletekkel, dalokkal, amelyekkel a szó leghagyományosabb értelmében szórakoztatni szeretne.
A 2006-os év fordulópont volt az énekes pályafutásában, hiszen tavasszal feloszlott a Romantic. Valami véget ért, de Győzi tudta, hogy zenei karrierjét a jövőben is folytatni szeretné.







Szakítva a hagyományos popzenei klisékkel, panelekkel, újszerű zenei megoldások, humoros, vidám szöveg jellemzi a vadonatúj szerzeményeket. A produkcióban Gáspár Győzőt új oldaláról ismerheti meg a közönség, és végre ő is úgy érzi, hogy ebben a felállásban minden zenei elképzelését megvalósíthatja a jövőben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top