nlc.hu
Sztárok
Sztárok smink nélkül – fotóval

Sztárok smink nélkül – fotóval

A sztárok smink nélkül kicsit jobban hasonlítanak az egyszerû, hétköznapi emberekre. Megszoktuk a sztárok címlaparcát, épp ezért sokkoló lehet, hogy néznek ki arcfesték nélkül. Az igazság fáj – de mi rejtõzik a púder alatt?

Elvárjuk, hogy a sztárok mindig, minden szituációban olyan tökéletesen nézzenek ki, mint a címlapokon. A sztárok is emberek. Fodrászok, sminkesek könnyítik meg mindennapjaikat. Mi történik, ha elmarad a reggeli sminkelés?
A hírességektől elvárjuk, hogy gondjaik, anyaságuk és a stressz ellenére mindig csillogóan jelenjenek meg a nyilvánosság előtt. És ha a házaik előtt lesifotósok hada tanyázik, akkor az is nyilvánosságnak számít, ha esetleg kiviszik két perc alatt a szemetet. Ennyi idő alatt is rengeteg kép készül róluk. És néha tényleg nincsenek a helyzet magaslatán.

Courteney Cox sem sminkeli magát, ha ebédelni megy a barátaival. A sikeres anyuka szerint a szépség úgyis belülről fakad. Mióta Londonba költözött, egyre többször láthatjuk hétköznapi ruhákban, smink nélkül a színésznőt. Courteney úgy gondolja, filmjeiben túl gyakran kell sminkkel játszania, és ugyanolyan jól alakítja önmagát sminkkel, mint anélkül.








Courteney Cox

Gwyneth Paltrow szívesen fényképezteti magát, általában megjelenése tökéletes, szép ruha, frizura és smink. Mi történik, ha ezek elmaradnak? Az Oscar-díjas színésznő túlságosan is egyszerűen felöltözve és smink nélkül indult ebédelni, és már nem is annyira csillogó.








Gwyneth Paltrow

Kate Moss a saját útját járja a sztárok világában. Vannak olyan modellek, akik hihetetlenül fotogének, de ha az ember smink nélkül látja meg őket, óriási csalódás érheti. Kiváltképp, ha olyan zűrös életet él az a modell, mint Kate.








Kate Moss

Smink nélkül, csapzottan, ápolatlanul, úgy, ahogyan valószínűleg nem szívesen mutatkoznak, de mi sem szívesen látjuk így őket. Mert bármily hihetetlen is, még ők is tudnak csúnyák lenni, s ehhez, úgy tűnik, nem is kell más, csak egy sminklemosó készlet…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top