Sztárok

Németh Kristóf mindennapos boldogsága

Pompásan érzi magát Németh Kristóf, mióta hazavitte kis családját a magánklinikáról, ahol felesége, Niki a múlt hét szerdán adott életet kisfiuknak, Lõrincnek. A színmûvész fürdet, büfiztet, és ragyog a boldogságtól.

Kristóf édesapját éppen unokája születése napján szállították kórházba, tüdőembólia gyanújával. Miután elhagyták a klinikát, egy hirtelen ötlettől vezérelve a Kútvölgyi kórház felé vették az irányt. Az ifjú apuka édesapját ott ápolják, és arra gondoltak, sokat segítene a gyógyulásában, ha találkozhatna az unokájával, Lócival. A Barátok közt Gézája végre felhőtlenül ünnepelhet, mert súlyos beteg édesapja már sokkal jobban van. A szűk családi körből már szinte mindenki találkozott a csecsemővel, kivéve Kristóf párjának a nagymamáját, aki pár nap múlva látogatja majd meg a családot.







Kicsit később természetesen a barátok következnek. A Barátok közt stábjából azok jönnek, akikkel szorosabb a kapcsolatuk. Természetesen elmegy majd „Anyus” és „Apus”, azaz Fodor Zsóka és Várkonyi András is, akik Kristóf szüleit alakítják a sorozatban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top