Sztárok

Kivetkõztek magukból a sztárok! – fotóval

Az amerikai Megasztár is tud meglepetéssel szolgálni. Gwyneth Paltrow, Hugh Grant és Teri Hatcher is mindent beleadott, amikor felkérték õket a show-mûsorban való részvételre. Õk mulattak a legjobban!

Az amerikai Megasztár tehetségkutató műsor, az American Idol 2007-ben már a hatodik évadját kezdte meg. A műsorban nemrég olyan sztárok léptek fel, mint Hugh Laurie, Teri Hatcher, Gwyneth Paltrow, Hugh Grant, David Schwimmer, Sarah Michelle Gellar, Marc Anthony, Keira Knightley vagy Celine Dion.








Gwyneth Paltrow

Mindenki nagyon komolyan vette a kirótt feladatot: a hírességeknek énekelniük kellett, méghozzá profi szinten. Nos, a képeket nézve ez nem mindenkinek sikerült.








Hugh Grant

A nemzetközi zenei tehetségkutató sorozat, amely a tengerentúlon American Idol néven már a hatodik évadját éli meg, ismét egy lemezeladási csúcsot tudhat magáénak. Az elmúlt héten ugyanis ő adta el a legtöbb lemezt Amerikában, ezzel megszerezve a Billboard lemezlista legelőkelőbb pozícióját is.







Teri Hatcher

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top