Sztárok

Sztárok 40 körül – fotóval

365 nap – egyetlen esztendõ. 52 hét alatt sok minden változik, például 36 millió agysejt és mintegy százezer hajszál hal el. Lesznek helyette pluszkilók, fáradtság. A sztárok felett is eljár az idõ. Biztos?

Nicole Kidman – bármilyen hihetetlen is – 40 éves lett ebben az évben. Különleges nap volt, ezért különleges helyszínen is ünnepelt, nem máshol, mint a csodálatos Sydney tengerpartján. „Nem érzem, hogy így 40 évesen olyan rossz lenne az élet. Már rengeteg mindent elértem az életemben. Ennyi mindent nem is lehetne megvalósítani ennél kevesebb idő alatt, főleg, ha az elmúlt pár évemre gondolok.”








Nicole Kidman

Marcia Cross tevékeny fiatal anya, noha már két évvel elmúlt 40. A Született feleségek sztárja két éve megjelent a Psychologies Magazine címlapján is, ahol kifejtette szenvedélyét a pszichológia iránt. 2006-ban összeházasodott párjával, majd egy évre rá megszülettek ikerlányaik, Eden és Savannah.







Marcia Cross

A 42 éves Elisabeth Hurley is fiatal anyukának számít. A híresen szép színésznő-modellt egész életében hű barátként követi a nagy szívtipró, Hugh Grant. Elizabeth nemrég élete pasijaival ugrott le a Seychelle-szigetekre is. A jelenlegi férjével, Arun Nayarral és a volt vőlegényével, Hugh Granttal nyaraltak közösen.








Elisabeth Hurley

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top