Sztárok

Tülekedés Beckham szennyeséért?

Aki kapja, marja! Telefonos tülekedés alakult ki David Beckham futballsztár szennyeséért, pontosabban használt ágynemûjéért Ausztriában.

Egy rádióállomás szellemes versenyében díjként tűzte ki, hogy valaki abban a szállodai ágyban alhat vagy heverészhet, amelyben előzőleg David Beckham vendégeskedett a pénteki osztrák–angol (barátságos) mérkőzés okán. A váltás persze nem lesz meleg: nem azonnal heveredhet Beckham után az ágyba a nyertes, viszont nem vált a szálloda ágyneműt.







A rádióállomásnak szerződése van a hotellel a lehetőségre, és azt kérte a díjra pályázóktól, hogy indokolják meg, miért szeretnének Beckham ágyába bújni. A felhívás elhangzása után nem sokkal bedugult a rádió telefonkapacitása – adta hírül az osztrák sajtó.







Közben felröppent a hír, hogy a focista ismét visszatérhet a babapelenkák mellé, mert lehetséges, hogy felesége, Victoria ismét állapotos. A sztárszülőknek már van három fiuk, de sohasem tagadták, hogy szeretnének egy kislányt is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top