Sztárok

Hol lakik a Grace klinika sztárja? – fotóval

Ha minden jól alakul, a Grace klinika sztárja, Katherine Heigl és võlegénye, Josh Kelley december 22-én mondja ki a boldogító igent. A fiatal pár természetesen új házba költözik.

A Grace klinikában játszó, nehéz sorsú doktornőt alakító Katherine Heigl boldog és szerencsés magánéletet él. A utahi ranchon tartandó esküvői nagy nap előtt Katherine Heigl és Josh Kelley szeretne beköltözni a jelenleg felújítás alatt álló új házukba. A házat néhány héttel ezelőtt vásárolták meg.







Az Emmy-díjas színésznő és vőlegénye a háznézés során egyöntetűen a hangulatos utcában lévő családi ház mellett döntött: „Meglátni és megszeretni, majd birtokba venni” – nyilatkozta nevetve a sztár.







Az épülethez 4 hálószoba, 3,5 fürdőszoba tartozik. Ezenkívül magas mennyezet, sötét színű fapadló, veranda teszi tökéletessé az új tulajdonosok számára. A vendégeket a hatalmas nappaliban fogadhatják majd, amelyet kandalló tesz otthonossá. A házat csodaszép zöld kert veszi körül, és természetesen úszómedence, illetve élményfürdő is tartozik a sztárok új otthonához. A házban és a kertben természetesen lesz hely Katherine öt kutyájának is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top