Sztárok

Világsztárral találkozott Völgyesi Gabi

Világsztárral futott össze Stockholmban a Unique együttes. Völgyesi Gabiék a Tükör címû új videoklipjük forgatása után pihenni mentek Stockholmba, ahol tíz napot töltöttek.

Az énekesnő rokonságának perui származású ágát látogatta meg az északi városban. Gabi nagynénje magyar, az ő férje, Wladimir viszont perui indián, egy csepp kínai vérrel. „A stockholmi családrészemmel való kommunikálás igazán izgalmas, hiszen spanyolul, svédül, angolul és magyarul folyik a csevej.”








Völgyesi Gabi

A pár nap igazi kikapcsolódás volt az együttes számára: isteni perui specialitásokat ettek, sétáltak a fővárosban, moziban voltak, még egy sci-fi kiállításra is elmentek. Ami azonban igazán nagy meglepetés volt, hogy A szökés (Prison Break) című tévésorozat egyik főszereplőjével, Robert Knepperrel is összefutottak. „Beszélgettünk vele, telefonszámot cseréltünk, és bulizni hívott minket. Illetve ígérte, hogy megnézi a weboldalunkat…” – mesélt élményeiről Gabi.








Unique

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top