Sztárok

Harry Potter és a szexi szerelem

Szexjelenet közben szeretett bele kolléganõjébe a Harry Pottert játszó Daniel Radcliffe. Mindenki aggódott már, mikor lesz szerelmes a fiatal színész, nos, megtörtént!

Amióta Daniel Radcliffe nagykorú, és kézhez kapta millióit, nagyon népszerű lett a gyengébb nem képviselői között, ezért a színész olyan lányt választott, akit nem a pénze érdekel. Daniel nagyon kapós a lányok körében, amit a Harry Potter-filmekkel anyagilag is befutott színész rendkívül élvezetesnek, ugyanakkor frusztrálónak is tart.







„Soha nem tudhatom, hogy az érdeklődés nekem vagy a pénzemnek szól. Ez elég rossz érzés, még akkor is, ha tudom, hogy annyira csúnya azért nem vagyok” – mondta korábban.
Néhány hete még arról számolhattunk be, hogy egy rajongójához fűzték gyengéd szálak, most azonban egy nála három évvel idősebb hölgy kerítette hatalmába: Laura O’Toole, aki a meztelenkedős Equus című darabban volt a partnere. A barátok szerint a színésznek nagyon imponál, hogy egy nála érettebb nő érdeklődését is fel tudja kelteni. Radcliffe egyik kollégája nem tartja meglepőnek, hogy a két fiatal összemelegedett. „Laurába bárki beleszeretne attól a meztelen jelenettől, amit előadott az Equusban: vadítóan szexis nő.
Daniel pedig nagyszerű partner: most kapta kézhez a millióit, és még jóképű is” – nyilatkozta a színésztárs.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top