Sztárok

Tökéletes testû modellek? – fotóval

Ideálok mosolyognak ránk a plakátokról és a reklámfilmekbõl vakító fehér fogakkal, nádszálkarcsú derékkal, hosszú combokkal, tökéletes sminkkel és hajzuhataggal. Higgyünk a szemünknek?

A stressz, a fáradtság, a balesetek, az éjszakai élet és a rendszeres fogyókúra meglátszik a legtökéletesebb alakú modelleken is. Bizony, úgy tűnik, az idő rajtuk is fog.

Van, aki bevallja, van, aki tagadja, de minden hisztije ellenére Naomi Campbellnek tökéletes alakja van a modellszakmához. Állítólag. Mert a fotóit tekintve bizony már rajta is meglátszik az éjszakai élet, a drogozás és a folyamatos fogyókúra.








Naomi Campbell

A modellszakmából már kiöregedett Eva Herzigova még mindig igazi királynői jelenség. A 34 éves modell beceneve a „Cigaretta”, amit bámulatos karcsúságának köszönhet. Adottságait kiválóan kamatoztatja a kifutókon, ám még neki is oda kell figyelnie a súlyára, hiszen hízékony típus, ezért sokszor egészségtelenül drasztikus fogyókúrába fog.







Eva Herzigova

Petra Nemcova igazából soha nem volt nagyon felkapott topmodell, aki után a legnagyobb tervezők kapkodtak volna, ennek ellenére a szomszédos Csehország egyik legismertebb arca. A karvini születésű szupermodellnek is van takargatnivalója: testén több látható heg is található, amiket a phuketi nyaralása idején történő cunamiszerencsétlenség alatt szerzett.







Petra Nemcova

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top