Sztárok

David Hasselhoff már csak a botrányról híres

David Hasselhoff nem kapta meg az újra induló Knight Rider sorozat fõszerepét, mire õ durva megjegyzéseket tett a producerekre.

A sorozatsztár mára már csődtömeg, David Hasselhoff élete nem alakult igazán jól, színészként nem sikeres, feleségétől elvált, és pár hete került ismét kórházba alkoholtúladagolás miatt. A Baywatch sorozat egykori sztárja mostanában alkoholos állapota és durva megjegyzései miatt kerül az újságok élére. Davidet kikosarazták, amikor jelentkezett az újra induló Knight Rider főszerepére. Ráadásként utólag az emlékbe kapott autót, K.I.T.T.-et is elvették tőle, hogy az új szereplőt népszerűsíthessék a kocsicsodával.







David Hasselhoff egy időben a világ egyik legkedveltebb színésze volt, viszont karrierje mára már romokban hever, házassága zátonyra futott, és többszöri próbálkozás ellenére sem sikerül súlyos alkoholproblémájából meggyógyulnia.
David a Knight Rider és a Baywatch című sorozatokban való szereplése által lett világsztár, ennek ellenére színészi pályafutása sem mondható kiemelkedőnek, tehetsége pedig végképp nem az. Bár abban, amit csinált, megfelelő volt, komoly filmszerepekre soha nem kérték fel. A színész megkapta a szuperautót, K.I.T.T.-et, miután a nyolcvanas években befejezte a népszerű sorozat, a Knight Rider forgatását. Azóta egy külön garázsban őrizgette a legendás beszélő autót. Most azonban vissza kell adnia az autót, ugyanis kiderült: nem szerepelhet a sorozatból készülő az új filmben. A Hollywood Reporter című lap értesülései szerint kategorikusan elutasították a jelentkezését, amikor főszereplőt kerestek a Knight Rider kétórás tévéfilmváltozatának elkészítéséhez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top