Sztárok

Esküvõi láz a Grace klinika háza táján!

A Grace klinika tehetséges sebészgyakornoka, Meredith Grey, örökös magánéleti problémával küzd, viszont a szerepet játszó Ellen Pompeo boldog. Sõt, titokban férjhez is ment!

Míg Katherine Heigl még az esküvőjét tervezi, kolléganője, Ellen Pompeo ujjára már fel is húzták a gyűrűt. Ellen Pompeo, a Grace klinika sztárja minden különösebb hírverés nélkül ment feleségül producer vőlegényéhez, Chris Iveryhez. A Hollywood.com szerint a boldogító igent egy nappal Ellen 38. születésnapja előtt mondta ki az ifjú pár New Yorkban. Ellen korábban több interjúban is kifejtette, hogy nem akar nagy felhajtást csapni a lagzi körül, csendben, szűk körben akarja kimondani a boldogító igent.







Ez sikerült is, hiszen hajszálpontosan egy évvel az eljegyzés után Ellen és Chris az anyakönyvvezető és New York polgármestere, Michael Bloomberg jelenlétében kötötték össze életüket. Az esküvő annyira titokban zajlott, hogy Pompeo édesapja is csak akkor szerzett róla tudomást, amikor a házasságkötés után lánya felhívta őt. Mindenesetre a papa nem haragszik a mellőzésért, boldogan nyilatkozta: „Nagyon örülök nekik. Nem akartak nagy felhajtást, és a dátumnak sincs jelentősége.”







A pár kedveli az egyszerűséget, négy évvel ezelőtt egy Los Angeles-i kisboltban ismerkedtek meg, és most az esküvő körül sem csináltak nagy felhajtást, nászút helyett egy New York Knicks-kosármeccsre mentek. A páros novemberben jegyezte el egymást, háromévi együttlét után.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top