Sztárok

Matt Damon a legszexisebb férfi – fotóval

Idén új sztárok kaptak helyezést a szexi férfiak versenyén. A People magazin olvasói szerint Matt Damon a legszexisebb férfi. A színész meglepõdésében elõször vissza akarta utasítani az elismerést.

Az amerikai lap azzal indokolta a döntést, hogy a 37 éves Matt Damon „rendkívül humoros, szívmelengetően szerény, és mindemellett megbízható apuka, és feleségének, Luciana Barrosónak nagyszerű társa”.







Az elismerés nagy elégtétel Damonnak, aki bevallotta: évek óta ambíciója, hogy barátja, George Clooney orra elől vigye el a díjat. „Nagyon megdöbbentem, de boldog is voltam, amikor megtudtam a szavazás végeredményét. A feleségem és én is elpirultunk a hír hallatán. Szóval nem lehetek elég hálás az elismerésért” – mondta Matt Damon. Barátja, Clooney már fel is hívta, és tréfásan megfenyegette, miszerint úgyis visszaszerzi majd tőle a díjat. „Életre szóló nagy egolökést adtak egy kisvárosi, korosodó apukának” – mondta nevetve a színész.








Matt Damon

Mattet a Grace klinika főszereplője, Patrick Dempsey és a Füstölgő ászok sztárja, Ryan Reynolds követi a sorban.








Patrick Dempsey







Ryan Reynolds

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 



Damon és színésztársa, Ben Affleck 1998-ban Oscar-díjat kapott a Good Will Hunting című film forgatókönyvéért. Matt Damon a Bourne-trilógiában játszott főszerepet, de játszott a Sziriána című alkotásban is. Korábban Brad Pitt, George Clooney és Ben Affleck nyerte el a magazin legszexisebb férfi díját.

Az idei helyezettek:
1. Matt Damon
2. Patrick Dempsey
3. Ryan Reynolds
4. Brad Pitt
5. James McAvoy
6. Johnny Depp
7. Dave Annable
8. Will Smith
9. Javier Bardem
10. Shemar Moore

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top