Sztárok

Pokrivtsák Mónikát félreértik a férfiak?

A mûsorvezetõ nyitottsága miatt sokszor azt hiszik, többet akar a barátságnál. A nagy fogyásáról is híressé vált Pokrivtsák Mónika ezért is igyekszik titokban tartani magánéletét.

Pokrivtsák Mónika rövid szünet után ismét előtérbe került, most nyíltan mesélt érzéseiről, szerelmeiről, barátairól. A műsorvezető már két éve boldog párkapcsolatban él, de a korábbi válása után sokáig egyedül volt, csak akkor még nem szinglinek hívták ezt az életformát. Móni sosem taktikázott a magánéletében, ösztönösen kezelte a kialakult helyzeteket. Úgy érzi, sok férfi félreérti őt, pusztán azért, mert nagyon nyitott ember.







Fotó: Bársony Bence

Mindenkivel próbál kedves lenni, és emiatt gyakran azt hiszik róla a férfiak, hogy akar valamit. A Cool TV stúdiójában Pokrivtsák Mónika bevallotta: „A családomon kívül egyetlen ember van csak, akiben százszázalékosan megbízom.” Majd hozzátette, hogy szerinte nem is kell több komoly barát, ezzel az egy jó baráttal ugyanis minden gondját, örömét megoszthatja, mert sosem érti őt félre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top