Sztárok

Veszélyben J.Lo terhessége?

Többszöri rosszullét miatt Jennifer Lopeznek lassítania kell a tempón, míg várja a gyermekét. Az énekesnõ életvitele, úgy tûnik, komoly problémákat okozhat a terhesség során.

Jennifer Lopeznek jelzett a szervezete, hogy terhessége idején lassítson a tempón, de sem ő, sem a baba nem került veszélybe – mondta a díva szóvivője. A 38 éves énekesnőt a héten vérzés miatt kórházba kellett szállítani, de azóta kiderült, szerencsére semmi baj nem történt. Jennifer Lopez november 7-én egy koncerten jelentette be, hogy férjével, Marc Anthonyval gyermeket várnak, és már a hatodik hónapban van.







Mint beszámoltunk már róla, J.Lo titkolta terhességét, ám közben alaposan túlhajszolta magát: turnézott Amerika-szerte, filmezett, és tevékenyen részt vett új lemeze kampányában is. Az énekesnő az elmúlt években többször is elvetélt a terhessége első harmadában, és nem tudta kihordani a gyermeket, annak ellenére, hogy teherbe esett. Egyik ismerőse szerint az énekesnő jelenleg magánkívül van a rettegéstől, hiszen egyik nap erősen elkezdett vérezni, ami egyetlen terhesség során sem túl jó jel.






Férjével rengeteget küzdöttek, hogy közös gyermekük legyen. J.Lo állapotáról annyit lehet tudni, hogy veszélyeztetettként most ágyhoz van kötve. Orvosai tanácsára sokat fekszik, leállt turnéjával, és nem hajtja tovább magát. Ha nem történt baj, és még pont időben jött az életmódváltás, tavaszra várhatja ikreit a latin díva.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top