nlc.hu
Sztárok
„Öt férfi fontos az életemben”

„Öt férfi fontos az életemben”

Fél éve, egy baleset nyomán megtanulta, hogy nem kell mindent egyedül megoldania, nyugodtan támaszkodhat a párjára is. Ugyanúgy, mint a Mokkában (TV2) mûsorvezetõtársára, Papp Gergõre…






– Átestél a tűzkeresztségen, hét adáson vagy túl a reggeli tévéműsorban. Mind a hajnali kelés, mind az alkalmazkodás a másik műsorvezetőhöz új feladatot jelent neked. Hogy érzed magad az első hét után?

– Borzasztóan fáradt vagyok. Azt már látom, hogy be kell iktatnom majd egy-másfél óra alvást napközben, mert így nem fogom bírni a tempót. Idáig reggel fél tízkor keltem, most fél tízig dolgozom. Tulajdonképpen a napom többi részét ez a menetrend nem borítaná fel, csak amiatt, hogy nagyon elfáradok, mindent sokkal lassabban csinálok. Még össze kell hangolódnunk Gergővel is. Most egy csomó apróság viszi el az energiát, de ha belerázódunk, már nem fogja. 

– Megnéztem az internetet, kapsz hideget-meleget a hozzászólóktól.

– Egyszer elkövettem azt a hibát, hogy végigolvastam egy ilyen fórumot… Teljesen felesleges! Annyira tipikus, hogy ahol névtelenül lehet mocskolódni, ott az emberek meg is teszik, de az utcán sose szólít meg senki, hogy elmondja, milyen pocsék volt aznap reggel a műsor… Mert ott mégiscsak látod, kivel beszélsz. 

– Két téma ment a neten: az egyik, hogy mennyire jó nő vagy, a másik pedig a szakmai alkalmasságod.

– Mindkét dolog szubjektív. A szakmai alkalmasságot is ahhoz kötöd, mennyire szimpatikus neked az illető. Akivel szemben nincsenek ellenérzéseid, azzal sokkal engedékenyebb vagy. Többek szerint én már a családi hátterem miatt sem csinálhatok semmit úgy, hogy jó legyen. 

– Ezt a mindennapokban is érzed?

– Nem, csak a televíziós munkáimmal kapcsolatban. A mindennapokban van eszközöm arra, hogy meg tudjam változtatni annak a véleményét, aki előítélettel közeledik felém. A tévében csak az marad, hogy végzem a munkám, aztán tetszik vagy nem tetszik.







– Miért fogadtad el a felkérést?

– Sokat tanulhatok ebből a feladatból. Hat-hét interjút készíteni minden reggel olyan iskola, amit a későbbiekben is tudok hasznosítani. Másrészt elég kreatív embernek tartom magam, és a Hajdú Péterrel közös produkciós cégemben kevés lehetőségem van arra, hogy ezt kiéljem. Egy producer nem más, mint „pénzgyártó gép”. Persze a végeredményre büszke vagyok, csak az odáig vezető út elég rögös. 


– Mik a hosszú távú céljaid?

– Szerintem komoly célom lehet, hogy bebizonyítsam, nem kötelező a családot a karrierért elhanyagolni, vagy fordítva. Ha sikerül elérnem, hogy a televízióban örömet adó feladatokat láthassak el, és közben fel tudom rendesen nevelni a gyerekeimet, akkor boldog leszek. Az elmúlt másfél évben nem voltam képernyőn. Nem azért, mert nem lett volna rá lehetőségem, de nem volt olyan feladat, amit örömmel vállaltam volna.

A bővebben a témáról a legújabb Maximában! Keresd az újságárusoknál!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top