nlc.hu
Sztárok
A Vészhelyzet sztárja elismerte apaságát

A Vészhelyzet sztárja elismerte apaságát

Néhány héttel ezelõtt bombaként robbant a hír, hogy Horvátországban apasági pert indítottak Goran Visnjic ellen. A Vészhelyzet sorozat szívtiprója azóta beismerte, hogy õ a gyermek apja.

A német Bunte magazin szerint a sikeres kórházsorozatban dr. Luka Kovacot alakító színész korábban azt állította, nem emlékszik semmire a Mirela Rupiccsal való, tavaly nyáron történt afférból. Goran részegségre és rosszullétre hivatkozott. Ezzel szemben a nő szerint a színész igenis tisztában volt tetteivel, sőt havonta fizetett is neki ezer dollárt, miután értesült a terhesség tényéről. Ám amikor az összegek kezdtek elmaradni, a horvát nő pert indított.







Rupic DNS-tesztet követelt a színésztől, bebizonyítandó, hogy ő a most öt hónapos Lana Lourdes apja. A minap a nő ügyvédje közölte, hogy Goran Visnjic DNS-teszt nélkül is vállalta az apaságot. A bíróság most már csak arról dönt, hogy a horvát származású színésznek mekkora gyermektartást kell fizetnie a továbbiakban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top