Sztárok

Ben Affleck a Mikulással randizott

Vajon mit hozott Ben Afflecknek a Mikulás? A színész nem kapott ajándékot, hanem éppen hogy adott egy jótékonysági rendezvényen. A sztár már nagyon készül az ünnepekre.

Mióta Ben Affleckből családos ember lett, szeret jótékonykodni. Saját kislányára, Violetre gondolva már most novemberben meglátogatott egy gyermekotthont, nem mással, mint magával a Mikulással.






Már három éve, hogy megjelent Ben Affleck Túlélni a karácsonyt című filmje. Nos, úgy látszik, az Oscar-díjas sztárnak sikerült túlélnie, hiszen ismét egy újabb karácsonyra készül. Ben az igazán eredeti mozifilmben egy különc milliomost játszik, aki szabályosan kibérel egy családot magának az ünnepekre, hogy ne érezze egyedül magát. A színésznek bizonyára nem szükséges ilyen megoldást alkalmaznia a magány ellen, hiszen feleségével, Jennifer Garnerrel és kislányával, Violettel harmonikus családi életet élnek és együtt várják a Mikulást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top