Sztárok

Penélope Cruz megint szerelmes

Barátságból szerelem: eddig csak pletykálták, hogy Penélope Cruz és Javier Bardem egy Woody Allen-film forgatásán összemelegedett. Most már biztos, a színésznõ több hosszabb-rövidebb kapcsolat után ismét szerelmes.

A spanyol AFP hírügynökség szerint Penélope Cruz Javier Bardemmel jár, akit a hazai közönség többek között a Mielőtt leszáll az éj című mozifilmből ismerhet. Akkor két sztárt a Hola című magazin fotósa kapta le a Maldív-szigeteken. A két színész 1992-ben ismerkedett meg egymással, akkor a Sonka, sonka című spanyol filmben játszottak együtt. A sztárok azóta is jóban vannak, ám a magazin fotói szerint a legutóbbi filmforgatás óta már ennél több van köztük.







Bár Penélope még elbújik a fotósok elől, innentől nehéz lesz folytatnia a tagadást, amihez eddig gondosan tartotta magát: Javier Bardem csak egy jó barátja (és mellesleg a világ legjobb színésze), nincs köztük semmi komoly. Ugyan már, ilyen gondolatot! Penélope Cruz korábban Tom Cruise-zal és Matthew McConaughey-vel is járt hosszabb ideig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top