nlc.hu
Sztárok
Sztárok és ölebeik – fotóval

Sztárok és ölebeik – fotóval

Egy internetes szavazás szerint tavaly Britney Spears és Paris Hilton lett a két legrosszabb kutyatartó. Az ölebek imádni valók, de valljuk be, kissé nevetségesek, akárcsak a gazdáik.

A hírességeknek nemcsak a maguk, hanem a kutyáik kinézete is igen fontos a nyilvánosság előtt. Sokan igazán jól bánnak az állataikkal, de bizony gyakori, hogy a sztárok sokkal inkább ékszernek, divatos kiegészítőnek tekintik a kis állatokat, akik vakkantani sem mernek.

Britney Spears mint gondoskodó gazdi? Na nem! Az énekesnő is válogat. Állítólag gyermekei születése után három ölebét is a barátainak ajándékozta, egyszerűen azért, mert „túlságosan nagy munka lett volna róluk és a gyerekekről is gondoskodni”.







Paris Hilton „úgy viselkedik az állatokkal, mintha egyszerű divatkiegészítők volnának”. Kedvére váltogatja a kutyákat, a macskákat és a majmokat annak megfelelően, hogy éppen melyik illik a legjobban az öltözékéhez.






Demi Moore igazán gondos gazdi, még ebédelni is gyakran magával viszi egy olasz étterembe a kutyáját. A Nello nevű helyre sietősen érkezett a sztár és a kutyus, biztosan éhesek voltak.







Az énekesnő, Rihanna büszkén megy a kutyájával táskát venni. A kiskutyának a kocsiban külön fekhelye van, ám ő szívesebben figyeli az ablakból a járókelőket.





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top