Sztárok

A 2007-es év színészei: Keira Knightley és Jude Law – fotóval

A 22 éves Keira Knightley és a 35 éves Jude Law kapta a londoni Hilton Hotelben megrendezett Variety Club Showbiz Awardson az év filmszínésznõjének, illetve színészének járó díjat.

Keirát a Vágy és vezeklés című produkcióban nyújtott alakítása juttatta a csúcsra. A színésznő elmondása szerint nagyon meg volt hatva, hogy egy ilyen nagy hírű szervezet őt tisztelte meg ezzel az elismeréssel.



A színésznő épp a minap nyilatkozta, hogy két tulajdonságot irigyel különösen Jude Law egykori barátnőjétől: lényegesen keményebben rázza le a paparazzókat (szó szerint egy bizonyos női testrész felkeresésére szólítja fel őket, ami még a kalózok közt edződött Keirának sem megy), és képes minden reggel fél hatkor felkelni.










 

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Jude Law-nak Kenneth Branagh adta át a díjat, mivel a brit színész nem tudott jelen lenni a gálán. Jude egyébként annak ellenére kapta meg a nagy presztízzsel járó díjat, hogy korábbi, Sleuth című filmjére meglehetősen vegyes kritikákat kapott. Legutóbbi, My Blueberry Nights című filmjében Natalie Portman és Norah Jones oldalán játszik – remélhetőleg több sikerrel.






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top