Sztárok

A negyedik X

Fanyar humor, rémes modor. Legtöbbünknek ez jut eszébe Hugh Laurie nevének hallatán. Ám az angol komikusból morcos doktorrá avanzsált színész belopta magát a nézõk szívébe.

Jó hír tehát a sorozatok kedvelőinek, hogy Laurie hamarosan egy új szériában lesz látható a storytv műsorán. A negyedik X című sorozatban a színész a tőle megszokott humorral alakítja a főhős, Paul Slippery karakterét.

Paul a negyvenes éveiben éveiben járó orvos, aki erős nyomás alatt éli mindennapjait. A középkorú férfit ugyanis komoly lelki bánat kínozza. Paul ugyanis nehezen viseli, hogy ötvenes barátja egy harmincas nővel bonyolódik viszonyba, az pedig egyenesen kiborítja, hogy fiai egyre gyakrabban hozzák haza szívdöglesztő barátnőiket. Közben egyre inkább meggyőződése, hogy a felesége megcsalja a háta mögött. Férfiúi büszkeségét, és hanyatlóban lévő szexuális életét különböző pirulákkal próbálja helyrehozni. Ez azonban csak újabb bonyodalmakhoz, és komikus helyzetekhez vezet…











A negyedik X november 23-tól, minden pénteken 21.00 órakor a storytv műsorán!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top