Sztárok

George Clooney, a paparazzók Shrekje

Motorbalesete óta George Clooney óvatos duhaj. A minap dühösen nekirontott két lesifotósnak, mert azok életveszélyesen vezettek, hogy õt és motorozó barátait lencsevégre kapják.

A német Gala magazin szerint George Clooney a rajzfilmhőshöz, Shrekhez hasonlóan rontott neki két lesifotósnak, mert azok életveszélyesen vezettek. Az Oscar-díjas sztár motorjával a Los Angeles-i Mulholland Drive-on közlekedett barátnőjével, Sarah Larsonnal, amikor váratlanul megállt, hogy alaposan beolvasson a túlzottan agresszívan viselkedő paparazzóknak.







„Néhány szabályt áthágtatok, szeretném tudni a jogosítványotok számát! Hány szabályt hágtatok át, srácok? Hány embert sodortatok már veszélybe? Úgy vezettek, mint az őrültek. Legalább felfognátok, hogy embereket sodortok veszélybe… Inkább leálltam a motorral, mert nem akartam, hogy elüssetek” – fakadt ki Clooney a Tmz.com honlapon látható felvételen.
Clooney és barátnője szeptemberben motorbalesetet szenvedett, azóta együtt nem ültek vissza a kétkerekűre. A két fotós bocsánatot kért a színésztől, mielőtt az elhajtott volna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top