Sztárok

Kórházba került Mary-Kate Olsen

Jobb félni, mint megijedni! A fiatal színésznõ kórházba vonult vesegyulladás gyanúja miatt. Mary-Kate nemrég gyógyult ki anorexiájából, ezért nagyon vigyáz az egészségére.

Vesegyulladással szállították kórházba az Olsen ikerpár fiatalabbik tagját. Mary-Kate nemrég kissé elhamarkodottan nyilatkozott tökéletes egészségi állapotáról. A 21 éves színésznő mintha megérezte volna a bajt, mikor hosszabb interjút adott az Entertainment Weeklynek: „Mentálisan és fizikálisan egyaránt csúcsformában érzem magam. Remekül vagyok. Azt ugyan nem tudhatom, hogy leszek a jövő héten, de most minden tökéletes.”







A szőke sztár rosszullétre panaszkodott, így hétfőn egy New York-i kórházba szállították, ahol azonnal sürgősségi beavatkozást végeztek rajta. A vesegyulladással diagnosztizált Mary-Kate-nek 2004-ben is voltak egészségügyi problémái: ekkor a Utah állambeli elit rehabilitációs központ, a Cirque Lodge „vendége” volt, ahol anorexiával és állítólagos drogfüggőséggel kezelték. A tegnapi beavatkozás után szóvivője szerint jól van, állapota stabil, és a héten kiengedik a kórházból.
A New York Times által divatikonnak megválasztott Olsen lány Amerika leggazdagabb fiatal celebjei közé tartozik: ikertestvérével közös vagyonukat idén a Forbes magazin százmillió dollár körülire becsülte. Mary-Kate és Ashley ezzel a 11. helyen állnak a „Leggazdagabb nők a szórakoztatóiparban” listán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top