Sztárok

A Vészhelyzet sztárját kihallgatta az FBI!

John Stamos kellemetlen helyzetbe került. A szexi színészt a repülõútján érte inzultus, emiatt kérdezte ki a szigorú amerikai Szövetségi Nyomozóiroda, vagyis az FBI.

A Vészhelyzet sorozat doktora élete végéig megemlegeti legutóbbi repülőútját. Minden úgy indult, mint egy átlagos utazásnál. John becsekkolt a reptéren, a helyfoglalása és az iratai rendben voltak, a csinos utaskísérő lányokkal elcsevegett kicsit, majd a helyére kísérték. A forgatások miatt elcsigázott John álomra hajtotta a fejét, amikor is kezdetét vette a kálváriája.







Egy megzavarodott nő felrázta, és üvöltözni kezdett vele, heves gesztikulációk kíséretében. A színész hirtelen azt sem tudta, mi ez a felhajtás körülötte, így jobbnak látta, ha a mosdóba menekül annak reményében, hogy hátha oda már nem követi a megzavarodott hölgy. Mire John előmerészkedett, a nő már büszkén elhelyezkedett a színész ülőhelyén. Amikor a híresség ezt finoman szóvá tette, az asszony válogatott trágárságok kíséretében ütlegelni kezdte. A stewardess hölgyek végül valahogy lecsillapították a teljesen beszámíthatatlan utast, de Johnnak ezután már nemigen volt kedve szunyókálni. Természetesen az ügyet az FBI nyomozó hatóságnak kellett kivizsgálnia, hiszen mint köztudott, az óceánon túl nagyon szigorúan ellenőrzik a repülőkön történő rendbontásokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top