Sztárok

Botrányos sztárok és testvéreik – fotóval

Mennyi az esélye annak, hogy egy sokgyerekes családban az összes testvér ugyanazt a hivatást fogja választani magának? És hogy egyikük inkább hírhedt, mintsem híres lesz?

Ennek bizony általában kicsi a valószínűsége, és annak még kisebb, hogy mondjuk négyen vagy öten lesznek egy családon belül színészek vagy zenészek, mint ahogy Hollywoodban ez is gyakrabban előfordul.

Ha máshonnan nem is, de a South Park nevű vicces sorozat egyik részéből ismerhetjük a Baldwin testvéreket, amelyben a kanadaiak bosszúból – mivel az amerikaiak elrabolták a kanadai illetőségű Philt és Terence-t – lebombázták a Baldwin fivérek házát, és az akcióban mind a négy Baldwin gyerek elpusztult. Kik ezek a Baldwinok, akik a South Park szerint ilyen fontosak az amerikaiak életében? Ami tényleg elismerésre ad okot, hogy Alec, Daniel, William és Stephen mind a négyen Hollywood ismert színészei. Igaz, a legidősebb Alec ma már inkább iszákosságáról és botrányos válásáról híres, mint színészi teljesítményéről.








Alec Baldwin

Az amerikai álom? Bár a Jackson szülők nehezen jöttek ki kevés pénzükből, az apa, Joseph mégis mindenét a zenére áldozta. Miután felfedezte, hogy a fiai örökölték zenei tehetségét, megalapította velük a Jackson Five-ot. A családból az öt fiútestvér közreműködésével szinte futószalagon gyártották az aranylemezeket. 1974-ben mind a kilenc Jackson gyerek fellépett Las Vegasban egy óriási show-n. A testvérek azóta szétszéledtek a világban, többségük kiegyensúlyozott életet él, ám Janet és Michael újra és újra hallat magáról valamilyen botrányos történettel kapcsolatban.








A Jackson család

A testvérek nem egyformák, a rokonság azonban nem garantál semmit: a főállású botrányhős húga, Nicky Hilton jóval szolidabb életet él, mint Paris, ami a környezetüket tekintve nem kis teljesítmény. Persze Nicky sem tökéletes, de ha hinni lehet a pletykáknak, a családi vagyont inkább gyarapítja, mint elkölti, vagyis Parishoz képest unalmas és konzervatív életet él. Nővére reality tévésorozatában például nem kívánt szerepelni, inkább ruhákat tervez.








Paris és Nicky Hilton

Mary-Kate Olsen és Ashley Olsen színésznők és vállalkozók. Ikertestvérek, akik már gyermekként feltűntek a televízióban. A nemzetközi ismertséget számos televíziósorozat, mozifilm és reklámfilm hozta meg nekik. Az ikerlányok élete szinte születésük óta a nyilvánosság előtt zajlik. Viszonyuk szinte példaértékűnek mondható, hiszen mindenhol együtt szerepelnek, együtt futtatták fel divatcégüket és divatmárkáikat, és Ashley mindig a testvére mellett állt, még az anorexiabotránya közben is.








Ashley és Mary-Kate Olsen

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top