Sztárok

Madonna bojkottálja a karácsonyt

Vannak, akik túl sok ajándékot vesznek karácsonyra, s vannak, akik semmivel nem készülnek az ünnepekre. Madonna és Guy Ritchie évek óta nem ajándékozzák meg egymást és gyermekeiket karácsonykor.

A Fred Claus című karácsonyi vígjáték londoni bemutatóján Madonna férje, Guy Ritchie azt nyilatkozta egy újságírónak, hogy Madonnával nem tartják meg a hagyományos értelemben vett karácsonyt:
„Két éve megszüntettük a karácsonyt az otthonunkban. Meg sem ajándékozzuk egymást, és emiatt ma sokkal jobban érezzük magunkat” – nyilatkozta Ritchie, bár arról nem szólt sem ő, sem a neje, hogy a gyerekek, Rocco, Lourdes és David valóban jobban érzik-e magukat ajándékok és meglepetések nélkül.







Madonna katolikus neveltetést kapott, de áttért a zsidó vallás miszticista irányzatára, a kabbalára. Emiatt amit megspórolnak a karácsonyfa alá be nem tett meglepetéseken, azt Madonna mind vallása népszerűsítésére költi. Tavaly a világ körüli térítés majdnem negyedmillió dollárjába került.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top