Sztárok

Újra porondon a Led Zeppelin!

Ismét turnézik majd a Led Zeppelin? Az már biztos, hogy a legendás együttes decemberi visszatérõ bulijára pillanatok alatt elkeltek a jegyek. Van, aki közel 30 millió forintnak megfelelõ összegért vett magának belépõt.

Huszonhét év után ismét együtt lép fel egyetlen koncertre a Led Zeppelin. A hírt minden idők legnagyobb hard rock együttesének három életben lévő tagja, Robert Plant, Jimmy Page és John Paul Jones jelentette be. Az egyedülálló show-ra a jegyüzérek persze csinos összegekért adják tovább a jegyeket. Egy elszánt rajongó 83 ezer fontot (majdnem 30 millió forint) adott két jegyért kedvencei koncertjére egy jótékonysági aukción. A glasgow-i fiatalember egy reggeli rádiós műsorban tette meg ajánlatát, amellyel egy gyerekeket segítő alapítványt támogat.








Robert Plant

A legendás banda három tagja 1988 óta most lép fel újra együtt. A zenekar iránti érdeklődés óriási, decemberi 10-i koncertjük 20 ezer jegyére több mint egymillió jelentkező volt. Egy jegy alapáron „mindössze” 45 ezer forintba (125 font) került – amíg lehetett kapni.
A rockegyüttesek máris kapnak a nagy visszatérésen, és igyekszenek azt kihasználni. A The Cult együttes frontembere, Ian Astbury egy koncerten már be is jelentette, hogy jövőre a Led Zeppelinnel turnéznak. Elképzelhető, hogy Ian a rockszakma egyik legféltettebb titkát kotyogta ki, mivel sem a Led Zeppelin, sem a Cult szóvivője nem erősítette meg a hírt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top