Sztárok

Sarah Jessica Parkert már divatdiktátorként is jegyzik

Sarah Jessica Parker neve már-már összefonódott a divatteremtés fogalmával. A színésznõ olyan ruhákat tervez, amelyek nagyon egyéni stílusuk ellenére egyszerûek és letisztultak.

A Szex és New York sorozatban szereplő Carrie különc, meglepő párosításokat alkalmazó, sikkes vagy bohókás stílusát nők milliói követték figyelemmel és utánozták világszerte. A most készülő filmben szereplő ruhák közül több is a színésznő saját tervei alapján készült.







Sarah Jessica Parker amerikai színésznőt a 2004-es év divatikonjává nyilvánították. Az Amerikai Divattervezők Egyesülete (CFDA) által odaítélt díjat – amelynek neve Fashion Icon Award – a Sex and the City (Szex és New York) sztárja kapta. Az egyébként boldog családi életet élő színésznő „a divat melletti személyes és szakmai elkötelezettségével, valamint százszázalékos New York-i stílusával érdemelte ki a kitüntetést”.

Előtte olyan hírességek részesültek ebben az elismerésben, mint például Lauren Bacall, Audrey Hepburn, Sophia Loren, Elizabeth Taylor és Nicole Kidman.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top