Sztárok

Natalie Portman az örök szingli?

Mivel válni könnyû, Natalie Portman határozottan ellene van a házasság intézményének. A színésznõ inkább választja az egyedüllétet vagy az élettársi viszonyt, mint hogy hivatalossá tegye a kapcsolatát.

Natalie Portman nem akar házasodni. A Közelebb és a Star Wars sztárja – aki a hírek szerint mostanában Nathan Bogle divatszakértővel szokott randevúzni – szerint a házasság manapság már nem jelent semmit, mert túlságosan is könnyű elválni.
„Nem vagyok nagy barátja a házasság intézményének. A válás manapság nagyon könnyű, ráadásul az a tény, hogy a melegeknek nem engedélyezik a házasságkötést, jócskán levon a fogalom tartalmi értékéből. Elkötelezni magad egyetlen ember mellett – ez olyan ijesztő” – nyilatkozta a színésznő.







Natalie ugyanakkor nem volt hajlandó kommentálni a Nathannel kapcsolatos pletykákat, azt viszont elárulta, milyen számára az ideális férfi: „Valaki olyan, aki a tenyerén hordoz, és olyasvalaki, akit érdekel, hogy mi történik vele és a világgal.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top