Sztárok

Sztárok szépséghibákkal – fotóval

Nap mint nap felbukkannak a sztárok diétáiról, életstílusáról szóló hírek a bulvárlapokban. Mintha mindig önmagukkal foglalkoznának. Pedig néha ez is kevés lehet.

Az amerikai filmipar szépségeinek muszáj karcsúnak lenniük, szórakozni járniuk, hiszen a testükből, a szépségükből élnek. Ám egy kis odafigyelés az étkezésre, egy kis torna, és ők is fittebbek lehetnének – nem csak a partikon.


• Hajbaj: Nicole Kidman haja száraznak, törékenynek és vékonynak tűnik. A haj nagyrészt keratinból áll, ami egy bizonyos fehérje, ezért nagyon fontos a megfelelő fehérjeszintet tartalmazó étrend. A túl sokat kezelt, fésült hajból szépen csillogó lesz a megfelelő étkezéssel, illetve fixálóhab és gyenge fokozatú szárító használatával.








Nicole Kidman

• Körömhibák: Cameron Diaz körmei olyanok, akár egy 13 éves kamasz lányé. A szép köröm erős, rugalmas, rózsaszínű és hibátlan. A kéznek szinte ugyanolyan gondos ápolásra van szüksége, mint az arcnak. Ez a feltétele annak, hogy jó benyomást keltsünk azokban, akik a kezünkre pillantanak. Ha a kézfej bőre egészséges, akkor a pórusok tiszták, jól láthatók…








Cameron Diaz

• Fogyási csíkok: A gyönyörű Uma Thurman kebleire is nyilván egy villámdiéta rajzolt striákat. Az ilyen csíkokat hirtelen fogyás vagy alacsony cinkhiány okozhatja. Ilyen problémák ellen érdemes striák elleni krémet használni, ami szinte kivasalja és megfeszíti a bőrt.







Uma Thurman

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top