Sztárok

Gianni a hagyományok rabja

Régen Olaszországban a vendéglátás az egész család munkája volt, mindenki vállvetve dolgozott a közös célért. Hasonlóról álmodik Gianni is: hagyományos olasz ételekrõl és egy hagyományos családról.

Gianni egyéves ösztöndíjjal érkezett tizenkét éve a Közgázra, és már az első szilveszteren a csepeli kórházban kötött ki. Az egyik szórakozóhelyen a haverjához olaszul szólt, erre a kidobók jól ellátták a baját. Aztán mégis itt tartotta egy szerelem, ami másfél év után véget ért. Gianni szerint a népszerűség kétélű dolog: egyrészt segítségére volt az indulásnál, másrészt magasra került a léc.







A magyar nők viszont Gianni szerint nagyon szépek! Egy olyan nő mellett szeretné megtalálni a boldogságot, akinek fontosak a régi hagyományok. És gyerekeket is szeretne. „Nem tudom, mennyire futja még az időmből, 36 éves vagyok, de egy-kettőre biztosan. A férfinak is számít, hogy hány évesen »szül«. Egy idősebb apa már nem olyan rugalmas, nincs sok türelme a gyerekekhez. Foglalkozni kell velük, nem lehet hagyni, hogy csak nőjenek, mint a dudva. Én is rengeteget kaptam a szüleimtől. A hitet, a küzdést és a kitartást nekik köszönhetem.”

Gianni egyébként nagyon szeret a saját vendéglőjében ücsörögni, de az ideje nagy részét munkával tölti a Viasat3-nál, ahol mint taxis a Tutifuvarban az utasokat kérdezgeti, a Sofőrök című műsorban pedig az ország legrosszabb sofőrjét keresi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top