Sztárok

Sztárok ízléstelen ruhában – fotóval

Trendi vagy borzalmas? – tehetjük fel a kérdést az idei American Music Awardson felvonuló énekesnõk ruhái láttán. Úgy tûnik, hiába a rengeteg pénz, a világhírû stylistok, ha a végeredmény csapnivaló.

A díjkiosztó gálákat mindig nagy figyelemmel kísérik, épp ezért a sztárok nagyon figyelnek arra, hogy miben is vonuljanak végig a vörös szőnyegen. Az idei év American Music Awards díjátadóján többen is elrontották az entrée-jukat.

A fiatal énekesnő, Rihanna nagyon tehetséges, már ami az énekesmesterséget illeti. Szerencsétlen ruhaválasztásait nézve azonban úgy tűnik, a divathoz nem ért, vagy rosszul választotta meg a stylistját. Arisztokratikus kávébarna bőréhez és karcsú alakjához nagyon nem illik ez az igazán furcsa szabású ruha, ugyanis nem kiemeli a bőr szépségét és a fiatalság báját, hanem nevetségessé teszi a viselőjét.








Rihanna

Fergie, a Black Eyed Peas énekesnője valószínűleg elnézte a meghívót, és azt hitte, egy lánybulin kell fellépnie, ezért választotta ezt a pizsamapartin is elfogadható tunikaszerű ruhát. Az énekesnő amúgy híres arról, hogy nem enged beleszólást a választásaiba, és ezért a stylistja is megorrol rá időnként.







Fergie

Úgy tűnik, a díva Celine Dion nem nagyon tudta, mit vegyen fel a zenei gálára, ezért konzultált az amúgy zseniális divattervezőjével. S bár az énekesnő még mindig nagyon jól tartja magát, sajnos kissé elvetette a sulykot, amikor magára öltötte tinilányhoz illő, a múlt század 20-as éveit idéző toalettjét.







Celine Dion

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top