nlc.hu
Sztárok
Brad Pitt sem angyal?

Brad Pitt sem angyal?

Brad Pitt az utolsó pillanatban kiszállt a State of Play címû filmbõl, cserbenhagyva jó barátját, Edward Nortont. Nincs kizárva, hogy a színésznek a bíróság elõtt kell majd felelnie döntéséért.

A State of Play című izgalmas angol minisorozat nagyjátékfilm-változatában a 43 éves Pitt egy oknyomozó újságírót alakított volna, aki egy politikus (Edward Norton) szeretőjének halála után nyomoz.


A hírek szerint Bradnek nem kollégájával és barátjával, Edward Nortonnal voltak gondjai, hanem azért döntött a távozás mellett, mert összekülönbözött Kevin MacDonald rendezővel a történeten. S mivel az írók sztrájkja miatt a forgatókönyvön nem lehet változtatni, a színész úgy határozott, inkább kiszáll a projektből.







Az Universal Pictures szóvivője ugyan megerősítette, hogy a sztár otthagyta a produkciót, de azt is közölte, hogy a forgatás nélküle is folytatódik. A Hollywood Reporter szerint Johnny Depp és Russell Crowe jöhet szóba beugróként Pitt helyett. Nekik most idejük is lenne, hiszen a sztrájk miatt az ő projektjeik is csúsznak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top