Sztárok

Charlize Theron és a sztárélet

Vannak hírességek, akik nem kedvelik, ha sztárnak titulálják õket. Charlize Theron például kifejezetten utálja, ha kiváltságosként kezelik.

Az Oscar-díjas színésznő elárulta, hogy imádott munkájának az a legnagyobb hátulütője, hogy gyakorlatilag az egész élete a nyilvánosság előtt zajlik.


„Nem szeretem ezt a híresség dolgot. Nem szeretem ezt az egész kultúrát, amelyben most élünk, nem szeretem ezt az általános hozzáállást, amely szerint ha úgy döntesz, színész leszel, az életed nyitott könyv lesz. Egyszerűen nem normális, hogy leballagsz a zöldségeshez, és máris hét autó kezd el követni. Azt hiszem, éppen ezek miatt egy kicsivel zárkózottabbá váltam.”







A rém sztárja azért azt is elárulta, hogy imádja éveinek számát, hiszen jelenleg éppen „önfelfedező” úton van: „32 éves vagyok, és imádom. Nem akarok visszamenni a húszas éveimbe. Az életem egy hatalmas rejtély, és én készen állok arra, hogy felfedezzem. Nincs meg mindenre a válaszom, de nagyszerű érzés, hogy a harmincas éveim elején már így kutatok – mindannyiunknak szüksége lenne egy ilyen kutatásra.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top