Sztárok

Deutsch Anita búcsúzóban

Eljött a búcsú órája. Deutsch Anita elbúcsúzott a Barátok közt stábjától. A színésznõ nem önszántából köszön el a Barátoktól, a sorozat producere és írói döntöttek a távozása mellett.

Anita hat évvel ezelőtt tűnt fel a Mátyás király téren, azóta csak a kislánya, Emma születésekor hiányzott rövid ideig a képernyőről. Szilágyi Andrea további szerepéről még nem döntöttek, de nem valószínű, hogy végérvényesen kiírják a figurát a sorozatból. Így nyitva marad a kapu, amelyen a színésznő bármikor beléphet a Rózsa presszóba.








Fotó: Bársony Bence

Anita nincs elkeseredve: többet lehet együtt a kislányával, és pótolhatja mindazt, amire eddig nem volt ideje. „Igazából a karakterem olyan helyzetbe keveredik, hogy el kell hagynia a Mátyás király teret, és ez is izgalmas feladat számomra, mert színészileg nagyon jó feladatot kapok, nagyon jó most játszani ezt a karaktert” – nyilatkozta Anita.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top