nlc.hu
Sztárok
Doktor Szöszi kosarat adott!

Doktor Szöszi kosarat adott!

A hírek szerint Reese Witherspoon nem kíván ismét férjhez menni: a színésznõ kikosarazta Jake Gyllenhaalt. Ki tudja, mi lesz a vége az eddig titokban tartott szerelemnek?

Alig lett nyilvános a fiatal pár szerelme, újabb fordulat történt: Jake egy romantikus vacsora alkalmával Rómában megkérte a dr. Szösziként híressé vált Reese kezét. Azonban a színésznő – akinek a Ryan Phillippe-től való válási procedúrája októberben ért véget – lehűtötte a kedélyeket, mondván, nem akar fejest ugrani egy új házasságba. „Reese annyit mondott, hogy még túl friss a válás emléke, és korai, hogy újra a házasságra gondoljon. Őrülten szerelmes Jake-be, de a válása nemrég ért véget, és most nem akar elkapkodni semmit” – nyilatkozta egy barát.






Pedig Jake minden tőle telhetőt megtett, hogy minél romantikusabb legyen a lánykérés napja, mielőtt végül fél térdre ereszkedett volna.


Az Oscar-díjas Reese nemcsak magára gondolt döntésekor, nagyon odafigyel két gyermekére is, a nyolcéves Avára és a négyéves Deaconre. „Gyermekei miatt Reese nagyon lassan engedi haladni a dolgokat. Nem akar semmi olyasmit, ami zavarhatja vagy felbosszanthatja őket. Még az is időbe telt, amíg bemutatta nekik Jake-et – nem akarta, hogy egy párként tekintsenek rájuk addig, amíg nem biztosak az érzéseikben” – nyilatkozta a pár ismerőse a National Enquirer magazinnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top