Sztárok

Boldog édesanya Salma Hayek!

Salma Hayeknek szeptemberben született a kislánya, Valentina Paloma Pinault. A színésznõ nagyon boldog, bár korábban tartott az anyaságtól.

A díva első gyermekének édesapja François-Henri Pinault, a PPR nevű luxuscikkeket forgalmazó cég vezérigazgatója. Úgy tűnik, a valóság szebb, mint amire a színésznő számított, hiszen nagyon boldog kismama.


A 41 éves színésznő tartott az anyaságtól, mert Salma Hayek meggyőződése, hogy az nem való minden nőnek. Szerencsére ő nagyon boldog anyuka, aki végtelenül imádja gyermekét, és nagyon büszke rá. A Frida sztárja, aki mostanában produceri feladatokat is elvállal, annak ellenére félt a szülői szereptől, hogy mindig is anyáskodó természetű volt, állítólag a kutyáit is saját gyermekeiként imádta.







Az Oscar-jelölt színésznő egyébként diszlexiás, négy nyelven – angolul, arabul, spanyolul és portugálul – beszél folyékonyan, és 1996-ban a People magazin beválasztotta az év legszebb ötven embere közé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top