Sztárok

Ki keresett idén a legjobban? – fotóval

Az amerikai Forbes magazin az elmúlt egy év bevételi adatai alapján ismét rangsorolta Hollywood sztárjait. A férfiak mezõnyét Johnny Depp, míg a gyengébbik nem listáját Nicole Kidman vezeti.

Bizony, a mindig is különcnek tartott Johnny Depp A Karib-tenger kalózai trilógiával pár év alatt Hollywood legmenőbb férfi színésze lett. Jack Sparrow alakjával csak az elmúlt évben 92 millió dollárt keresett, amivel kiérdemelte a legjobban kereső férfi színész címet az amerikai Forbes magazin listáján.








Johnny Depp

A listán olyan sztárok követik Deppet, mint Tom Hanks (74 millió dollár), Ben Stiller (38 millió), Brad Pitt (35 millió), Tom Cruise, Will Smith (31-31 millió), Adam Sandler (30 millió). A kilencedik helyen tanyázó George Clooney 25 milliót keresett színész-rendezőként.








Tom Hanks

A hölgyek közül a tízes listába mindössze Nicole Kidmannek sikerült bekerülnie. A legutóbb Az invázióval buktázó ausztrál színésznő 28 millió dolláros bevételével a nyolcadik helyen áll. Utána következik Jennifer Aniston és Cate Blanchett, akik 13-14 milliót kerestek az elmúlt évben. Az egykoron szupersztárnak számító, ám ma már szinte kizárólag az anyai feladataival foglalkozó Julia Roberts mindössze 9 milliót tudott produkálni 2007-ben.







Nicole Kidman

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top