Sztárok

Nicole Kidmant elcsábították!

Nem akar távol lenni a férjétõl Nicole Kidman. Legújabb filmjének szerepére el kellett csábítani az Oscar-díjas színésznõt.

Túlzás lenne azt állítani, hogy Nicole Kidman és a zenész Keith Urban házassága felhőtlen „sétahajókázás” lenne. Nicole Kidman nemrég maga nyilatkozta, hogy nem boldog – ennek ellenére az Oscar-díjas színésznő annyira jól érzi magát a férjével Nashville-ben, hogy szabályosan el kell csábítani ahhoz, hogy új szerepeket fogadjon el. Amikor először felajánlották neki Mrs. Coulter szerepét Az arany iránytű című filmben, nemet mondott. „Akkor éppen egyszerűen nem volt kedvem dolgozni” – mondta Kidman egy londoni sajtótájékoztatón. „Úgy éreztem, hogy most pont ott vagyok, ahol lennem kell, kicsit lustálkodom és kikapcsolódom.”







Hogy végül miért változott meg a véleménye? Egyrészt a rendező, Chris Weitz, másrészt a film alapjául szolgáló könyv írója, Philip Pullmann miatt: „Mindkettejüktől kaptam egy-egy levelet, és egyszerűen elcsábítottak.”
A sajtótájékoztatón arra a kérdésre, amely szerint melyik démon bőrébe bújna a legszívesebben – a filmben ugyanis karakterét számos állati alakot öltött bestia követi –, elmondta: „Ez változó. Tegnap kiscica voltam, mert szeretem a tejet, szeretem, ha kényeztetnek, ha törődnek velem, és sokat aludhatok. De ma, ezen a rendezvényen inkább tigris vagyok!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top