Sztárok

Több világsztár háza is leégett a malibui erdõtûzben

Számos sztár otthonát is veszéllyel fenyegette az erdõtûz. Britney Spears, Sting, Matthew McConaughey is a kitelepítettek között volt. A Red Hot Chili Peppers gitárosa, Flea házát teljesen elpusztította a tûz.

A tűzoltóknak sikerült megfékezniük a dél-kaliforniai Malibuban pusztító erdőtüzet. Ám több mint tízezer lakó kényszerült szombaton otthona elhagyására, köztük olyan neves filmszínészek, mint Matthew McConaughey, Courtney Love és Minnie Driver. Nem maradt semmi a Red Hot Chili Peppers együttes basszusgitárosának, Michael „Flea” Balzarynak a házából, amely pedig több mint tízmillió dollárt ért.








Matthew McConaughey







Minnie Driver

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 



A Los Angeles közelében fekvő település tengerparti sávjában és dombjai között sok hollywoodi sztárnak van villája, többek között Mel Gibsonnak, Tom Hanksnek, Jennifer Anistonnak, Pamela Andersonnak, Britney Spearsnek, Goldie Hawnnak, Richard Gere-nek vagy Steven Spielbergnek.








Malibu

Néhány hét alatt ez már a második tűzvész Malibuban. Október végén több mint 1800 hektáros terület és több mint fél tucat épület, köztük egy templom vált a lángok martalékává. Kalifornia déli részén ebben az időszakban több mint egy tucat tűzfészek valóságos lángtengerré nőtt össze.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top