Sztárok

Britney szomorú átváltozása – fotóval

A 26. születésnapját ünnepli Britney Spears! A szebb idõket is megélt popénekesnõ gyakran szerepel a lapok „ilyen volt – ilyen lett” témájú cikkeiben.

Britney Spears 1981. december 2-án született Louisianában. Függetlenül attól, hogy ki mit gondol Britney Spears tehetségéről és karrierjéről, a lelkük mélyén még a kárörvendők is szomorúnak találják az énekesnő jelenlegi helyzetét.







Britney-ről három éve még olyan cikkek jelentek meg, miszerint rövidesen átveheti a magát mindig sikeresen újra kitaláló és kifogyhatatlanul kreatívnak tűnő Madonna szerepét a popéletben. Ma viszont csak a magánéleti kríziseitől, kiszínezett összeomlásaitól és családi botrányaitól hangos a sajtó. A minap az a hír került napvilágra, hogy a kétgyermekes anyuka ismét gyermeket vár, ám ezt a hírt az énekesnő nem erősítette meg. Mindeközben karrierje is hanyatlóban van.












 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Britney már nyolcéves korában jelentkezett a Disney The New Mickey Mouse Club című tévéshow-jába, de még túl kicsinek találták, ezért addig is beajánlották egy New York-i, előadó-művészeteket oktató iskolába. 1998 végén új producere támogatásával elénekelte a Baby One More Time című dalt, amely kiemelte a szárnyaikat próbálgató tiniénekesek sorából, és sínre tette Britney karrierjét. A sikerben nagy szerepe volt a számhoz készített klipnek, amelyben az énekesnő – aki akkor még csak 16 éves volt – miniszoknyás, copfos iskoláslánynak öltözve lett egy teljes korosztály első számú kedvence világszerte. Ám akkor még nem lehetett tudni, hogy egyszerre csapdába is került.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top